Bigeater CZ Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2014 Zdravím. Koupil jsem PS Vita a cca za půl roku používání přestala fungovat. Nejdřív nešla zapnout vůbec, pak po delší době se zapla,ale přestala fungovat pamětová karta, nebo slot to nevim.Tak jsem jí používal jen jako webový prohlížeč,s tím že jí časem dám do kupy. Po dvou měsících přestala běžet úplně. Záruku nemám, protože jsem jí koupil od známého.Proto se chci zeptat jestli někdo nevíte jak jí opravit, nebo kdo máte podobnou zkušenost? Citovat
i0nE Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2014 Zkus najet do "Safe Modu" https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/3735/~/ps-vita-safe-mode jinak servis ;) a známeho z♥♥♥♥♥ co ti to prodal. Citovat
Bigeater CZ Odesláno Květen 1, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Květen 1, 2014 Tak safe mod nefunguje:) No jo no, záručák prej odplaval i s jeho věcma.....znáš to ne,keci,prdy. Každopádně díky. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.