DarkVoid Odesláno Květen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 Zdravím, chtěl sem se zeptat, jestli jste už někdo něco kupoval na storu? Mohu normálně zaplatit kartou, i když zatím u nás není XOne oficiálně podporován, tudíž tam mám nastavenou (myslím) Velkou Británii? Díky všem za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Květen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 Ahoj v klidu muzes nakupovat na storu ja si prehodil konzoli na us a pri vyplnovani karty jsem zadal adresu californie z UK jsou hry o 300 drazsi takze je vyhodnejsi si hru z US koupit a jakmile se nainstaluje prehodit konzoli spatky do UK protoze US malo kterou hru prehrajes me takto nejde treba Ryse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkVoid Odesláno Květen 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 aha, díky za radu. Já si chci koupit season pass na titanfall. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Jen by me pak zajimalo kdyz si budeme kopovat jen digitalky z UK nebo US storu tak az bude u nas verejne dostupny LIVE i pro EU mysleno hlavne CZ tak zdali digitalky z UK a US stale pujdou bezproblemu hrat hlavne co-op . ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wopiczak Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Ty ale furt budes mít ten us ucet, tak ze cz store te nezajima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 a proc bych nepresel na cz ? jen kvuli tomu ze dolar na cz je levnejsi bo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Hra je vázána na konzoli, ne na lokaci. Pojede to normálně i když pak přehodíš na CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 A dela to i vam ze se nemuzete vubec pripojit na multiplayer ve hre ryse ? a pritom mam nat type na open pritom titanfall mi jde bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Jo dělalo, to je ale jejich serverem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DarkVoid
Zdravím, chtěl sem se zeptat, jestli jste už někdo něco kupoval na storu? Mohu normálně zaplatit kartou, i když zatím u nás není XOne oficiálně podporován, tudíž tam mám nastavenou (myslím) Velkou Británii?
Díky všem za odpovědi :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.