WasabiCzech Odesláno Květen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 Ahojte mám tu další dotaz. Zajímalo by mě jestli se nedá k ps3 připojit klasik velký HDD z komplu (3,5 palce) pomocí tohoto kabelu → Prodlužovací SATA kabel datový a napájecí - Alza.cz ? Myslím to tak že bych jeden konec zapojil místo HDD do ps3 a druhý konec do mého HDD.Ale ten HDD je SATA III,tudíž nevím jestli ho PS3 podporuje (četl sem že je podporován jen SATA II). Budu rád za odpověď ! Můj HDD : WD - 5000AZRX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 Nevím, jak má PS3 řešený napájení. 3,5 palcový disk žere víc, jak 2,5 palcový a nevím, jaké napětí tan PS3 posílá, když s 3,5 palcema nepočítali. Možná to ale půjde, kdyby ne, je možné udělat napájení externě. SATA 3 by doufám měla být zpětně kopmatibilní se SATA 2. Nicméně bude to nevzhledný monstrum, tohle řešení :) Pokud by to teda fungovalo, nevím, že by to někdo už zkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 Musíš si koupit tohle : http://www.ebay.co.uk/itm/New-EZFLASH-SATA-H-Speed-Built-in-HDD-Expander-for-Sony-Playstation-3-PS3-Slim-/281043823072?pt=UK_Video_Games_Cables_and_Adaptors&hash=item416f8469e0 Pak dáš disk do sata stanice a pojede to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WasabiCzech Odesláno Květen 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2014 @Mušák - Možná :D (nemám sata stanici) @Dlaha - Díky za radu,napájení klidně zavedu od komplu a nevzhledné monstrum je to podle mě už teď (vzhled SLIMu byl 1000x lepší !) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2014 Sata stanice se dá na ebay sehnat za 20$ ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WasabiCzech Odesláno Květen 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2014 Je nějaká možnost že spálím ps3 když to zapojím tím mím způsobem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2014 Ne, sata stanice je potřeba i k flashnutí ps3 a udělal jsem jich dost ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2014 Spis by me zajímalo co te k tomu nutí? Kup si raději 2,5" hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WasabiCzech Odesláno Květen 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2014 Byla to jen taková teoretická otázka protože 2,5" mám.Jo a ještě nevíte kolik volného místa mi bude ps3 hlásit když tam dám 60 gb hdd a kolik se tam cca vleze ps3 exkluzivních her ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2014 Volného bude tak 45Gb, jenom uncharted 3 má 40Gb. Budu mít na prodej 320gb, nemáš zájem ? Máš superslim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WasabiCzech Odesláno Květen 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Ano superslim,kolik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Asi budeš chtít i šuplík, cenu ti napíšu nejpozději večer do pm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.