wariorpolni Odesláno Květen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2014 Ahoj,mám dotaz,šlo by nějak flashnout PS3 4.55 verze Super-slim ? Pokud ne,šel by nějak downgrade,nebo cokoliv,abych nemusel kupovat hry ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Květen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2014 Je tu asi tak 583289 témat o tomto! Stačí hledat. Lenochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wopiczak Odesláno Květen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2014 Ahoj,mám dotaz,šlo by nějak flashnout PS3 4.55 verze Super-slim ? Pokud ne,šel by nějak downgrade,nebo cokoliv,abych nemusel kupovat hry ? Díky jde : http://cobra-ode.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Květen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2014 wopiczak: To není flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wopiczak Odesláno Květen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2014 wopiczak: To není flash. to sice neni, ale otazka znela : Pokud ne,šel by nějak downgrade,nebo cokoliv,abych nemusel kupovat hry ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wariorpolni
Ahoj,mám dotaz,šlo by nějak flashnout PS3 4.55 verze Super-slim ? Pokud ne,šel by nějak downgrade,nebo cokoliv,abych nemusel kupovat hry ? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.