Domi_CZ Odesláno Květen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2014 Jaký máte zkušenosti ? Mám BF4 a neustále musím restartovat konzoli protože se mi furt zasekává zkoušel jsem vyměnit HDD a to samé :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Květen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2014 neboj to urcite neni HDD, ale hrou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Květen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2014 Pokud má hdd méně než 5400 otáček za minutu, tak to dělat může. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Květen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2014 kdyby rekl ze mu to dela u nejake jine hry kterou nema pod palcem EA, tak by pripadala v potaz nejaka jina moznost, ale jak rekl ze BF tak je to hned jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Domi_CZ
Jaký máte zkušenosti ? Mám BF4 a neustále musím restartovat konzoli protože se mi furt zasekává zkoušel jsem vyměnit HDD a to samé :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.