tommy872 Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 jaky program mi doporucite na cteni komixu v psp???ma tu nejakej pepviwer,ale nic moc,je to nejaky rozhazeny...:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 ja mam taky pep viewer a bez problemu,je to snad nejlepsi prohlizec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy872 Odesláno Prosinec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 jj,uz sem na to prisel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy872 Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 vite o nejakym programu do psp na cteni komixu,ktery podporuje soubory ve formatu:CBR,CBZ...pepwiever to nepodporuje.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crash5936 Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 vite o nejakym programu do psp na cteni komixu,ktery podporuje soubory ve formatu:CBR,CBZ...pepwiever to nepodporuje.dik O PEP vieweru nic nevim, tj. ani jake podporuje formaty, ale rekl bych ze asi jen obrazky nebo RAR - ZIP archivy. Muzu te uklidnit, protoze CBR a CBZ jsou vlastne RAR/ZIP (poznas to podle posledniho pismenka :-)) archivy, takze je staci rozbalit (v pripade ze PEPviewer nepodporuje archivy, jinak jenom zmen koncovku *.CBR -> *.rar ; *.CBZ -> *.zip), popr. jestli budes mit problem, nejdriv zmenit koncovku a pak rozbalit. Mam to ozkousene (to rozbalovani) ;-) Jestli tohle vis, tak promin, snazil jsem se jen pomoct :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy872 Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 diiik,nevedel sem to a jde to jak si psal,jeste jednou moc dekuju:wohow::bash::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack009 Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 díky to mi pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 No já na to používam tak třeba PSP COMIC a to mi stačí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.