tommy872 Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2007 jaky program mi doporucite na cteni komixu v psp???ma tu nejakej pepviwer,ale nic moc,je to nejaky rozhazeny...:blink: Citovat
kachnak Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2007 ja mam taky pep viewer a bez problemu,je to snad nejlepsi prohlizec :) Citovat
tommy872 Odesláno Prosinec 5, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2007 jj,uz sem na to prisel Citovat
tommy872 Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2007 vite o nejakym programu do psp na cteni komixu,ktery podporuje soubory ve formatu:CBR,CBZ...pepwiever to nepodporuje.dik Citovat
Crash5936 Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2007 tommy872 napsal: vite o nejakym programu do psp na cteni komixu,ktery podporuje soubory ve formatu:CBR,CBZ...pepwiever to nepodporuje.dik O PEP vieweru nic nevim, tj. ani jake podporuje formaty, ale rekl bych ze asi jen obrazky nebo RAR - ZIP archivy. Muzu te uklidnit, protoze CBR a CBZ jsou vlastne RAR/ZIP (poznas to podle posledniho pismenka :-)) archivy, takze je staci rozbalit (v pripade ze PEPviewer nepodporuje archivy, jinak jenom zmen koncovku *.CBR -> *.rar ; *.CBZ -> *.zip), popr. jestli budes mit problem, nejdriv zmenit koncovku a pak rozbalit. Mam to ozkousene (to rozbalovani) ;-) Jestli tohle vis, tak promin, snazil jsem se jen pomoct :-) Citovat
tommy872 Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2007 diiik,nevedel sem to a jde to jak si psal,jeste jednou moc dekuju:wohow::bash::wohow: Citovat
nuguien Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2010 No já na to používam tak třeba PSP COMIC a to mi stačí :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.