hotar94 Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 (upraveno) ...xbox one Upraveno Květen 12, 2014 uživatelem hotar94 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 Tak za prvé, je to konzole, která je na světě pár měsíců, což logicky říká svoje - zatím šance není A KAŽDÝ NORMÁLNÍ ČLOVĚK doufá, že ani nebude, protože to bude kazit kvalitu her Za druhé, ta gramatika, to si děláš prdel nebo jen ze sebe toho vola děláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pestalix Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 Prosímtě proč mu hned nadáváš? Vynikal si ve všech předmětech? Já nechápu proč tu každého jen píčuješ? On se zeptal stačí napsat bez nadávek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 Proč mě tak nemáš rád? Udělal jsem ti něco? Něco jsem ti nechtěl prodat za směšnou cenu nebo o co ti jde? Máš pěknej feedback, to se ti musí nechat, asi prověřenej prodejce, co ? Prostě ten kluk neumí napsat ani větu a ptá se na něco, na co by se prostě neměl ptát! A mimochodem, kde mu nadávám ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pestalix Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 Nejde o to , že tě nemám rád.Kdybys mu napsal,Ahoj... bla bla a né hned jestli si nedělá prdel apod.No feedback mám za nic,už to řeším s adminem,o to se neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 Jen jsem začal reagovat stejně jako ostatních 99% lidí zde na fóru, protože mě to taky nebaví být zdvořilý, když ostatní zdvořilí taky nejsou. Ty taky nejsi zrovna zdvořilý, když mě neustále je*eš do topiců apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pestalix Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 Chápu že jsou tu takový lidi, ale ten uživatel tu je pár dní.Myslím že on ti určitě topic nekomentoval nebo ti nadával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 Pokud bude flash, tak doufám že ty konzole jim MS rovnou sebere, nebo nechá zavřít!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hotar94 Odesláno Květen 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 Tak to me prave zajimalo jelikoz u xbox 360 se taky tvrdilo ze je bezpecna a jak to dopadlo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 Jsme jasnovidci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hotar94 Odesláno Květen 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 Tak to je jasny ze ne ale zajimala me momentalni situace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hotar94 Odesláno Květen 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 Ale i tak diky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 Uvědomte si, že ne každej se ve všem orientuje ! Nejsou nerdi jako většina tady ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wopiczak Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 neco k tematu :) http://www.thirteen1.com/2014/04/19/rumour-xbox-one-hacked-homebrew-consoles-will-likely-reality-short-time/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michal.kocourek71 Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Asi tak Mušáku - Mě spíš přijde, že někteří jsou zde na fóru už moc dlouhou dobu a leze jim to na mozek :-) Každej má právo se zeptat a ne každý je takový expert jako vlastník druhého komentáře! Pěkný den! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 mimochodem už před nějakou dobou se povedlo vyčíst NAND paměť X1... to by mohlo znamenat, že pokud se jim povede najít nějaké glitche v kódech a na desce, tak by teoreticky mohla být i obdoba RGH (ale samozřejmě všechno jsem jen polemizace, nikdo nemůže 100% říct co bude a co ne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Vyčtení zatím nic neznamená, už i u ps4 byla přečtena nor pamět i u ps vita a nejsou hacknuty. U ps3 byla možnost upravení nor paměti až po 5 letech od vydání konzole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 proto jsem psal, že by "mohlo" znamenat ;) samozřejmě, že něco vyčíst zas není takovej problém... když si vezmeš, tak x360 měla první RGH taky až po +-5 letech od vydání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Tak xbox je mimo mě. Pořídil jsem si ho před rokem s flashem a pak jsem si nainstaloval xkey pro hrani her z usb. Xbox byl myslím poprvé hacknut (flashnuta mechanika) po roce, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 tak zas takhle se v tom taky neorientuju :D flash mam jen na prvnim xboxu, kde to dlouho netrvalo, ale x360 jsem s flashem nikdy neměl, takže ten jde uplně mimo mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m0406 Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 Můj názor je že všechno jde a je jen otázka času.Vzpomeňme na blueray disk.Nezkopirovatelné dvd a dnes :).Ale jak říkám to je můj názor a je to jen otázka času kdy na to borci přídou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaškaFilip Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 Ahoj , na toto téma jsme zabrousil , protože mne momentální situace taktéž velice zajímá, jsem obyčejný pracující člověk se středním platem a plány v brzké době založit rodinu. Tudíž pokud by byla možnost (jako u X360 ) zakoupit X one. U , a tím mu chci ještě jednou poděkovat za jeho kouzelné ručičky X-moda nechat předělat na flashlou verzi jako RGH ,byl bych naprosto spokojen. Určitě nejsem s partnerkou v situaci kdy by jsme si mohly dovolit měsičně koupit 2-3 hry aby nás to zabavilo a RGH z X 360 mně velice chytla ,jednoduché otázka 2 hodin přes torrent a jde se hrát. Tím bych chtěl dát vzkaz uživateli Dweightee888. "Pokud máš peníze kupovat neustále hry, v pohodě kupuj originál jsem pro, ale chovej se slušně k lidem a netlač jim do hlavy tvé "keci" o tom co by kazilo hru a tak dále." Pokud by nějaký flash vyšel určitě si konzoli zakoupím momentálně only dream.. budu sledovat forum kdyby se na něco přišlo budu rád . Hezký den všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 Vydrž ještě tak 2-3 roky na x360 a pak bude něco i na X1. X360 byl prolomen po roce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 drogbazzzz Odesláno Květen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2014 doufam, ze X1 zustane neprolomen a osobne ocekavam vylepseni DRM, a online kontroly obsahu. snad se to nepodari prolomit a vychacni cesi a podobna verbez, co si flashuje a krade hry si ani neskrtne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaccomo Odesláno Květen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2014 No ja nevim ale podle me uz je xbox one prolomen kdyz sou warez hry na xbox one proc by jinak byli ke stahnuti dovedete my tohle nekdo rozumne vysvetlit ? Jo a kaslete na pravopis nemusite me ohledne toho poucovat to pisu raci dopredu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Květen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2014 Zálohy PS3 her byly na světě už v roce 2007...co to dosvědčuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hotar94
...xbox one
Upraveno uživatelem hotar94Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
44 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts