SpeedStreak Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 Zdravím,zkouším to už podle druhýho navodu a fut nic... Nemohl by někdo udělat návod fakt pro blbce jako sem já? :-D Nebo mi pomohl přes skype nebo tak nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 hele, ten navod je tak primitivni, ze to snad musi zvladnout i blbec.. http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-16747-programem-j-runner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpeedStreak Odesláno Květen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 6. Na flešce smažeme flashdmp.bin a Simple 360 NAND Flasher.log a vyčtení nandu zopakujeme 7. V PC si do složky „ ZÁLOHA „ vložíme opět vyčtený flashdmp.bin , který označíme jako flashdmp 2.bin Tohle na tom nechápu :-D tohle když udělám a pak to vložím do toho J-Runner tak mi to nesouhlasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 takze tohle ti pak napise, ze ty dva NANDy nejsou stejne? 1. Do Load Source vložíme originál nand ( jinak vyčtený flashdmp 1.bin.bin ).Do Load Extra můžete vložit flashdmp 2.bin a zkontrolovat stiskem Nand Compare správné vyčtení nand . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpeedStreak Odesláno Květen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 Can't check for bad blocks. No Spare data. Possibly Corona 4GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SpeedStreak
Zdravím,zkouším to už podle druhýho navodu a fut nic... Nemohl by někdo udělat návod fakt pro blbce jako sem já? :-D
Nebo mi pomohl přes skype nebo tak nějak?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.