biggerg Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 cavte chcem sa spytat kedn aohdim gta V na usb cez horizon, tak da zelenu gulku ze je to spravne ked davam Medal of honor, tak mi to dokonci, ale gulka je cierna, viete mi vysvetlit co to vlastne znamena? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stakr.cz Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Jak se Ti povedlo, že je zelená a kde jsi stáhl to GTA? Mám problém ohledně nastartování her a potřebuji zjistit, kde je problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Červenec 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2014 jedno dvd je co davas do games a druhe dvd kde musis vytahnut s tamat content a cez horizon ho nahodit na usb flasku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.