nevíte jestli náhodou existuje nějaká regionální verze těchto her, která by třeba vyšla v něměcku jen v němčině bez ostatních jazyků? Protože jsem od jednoho člena fóra koupil tyto dvě hry, vše na krabičkách, manualech atd je v němčině a u FIFY je doknce vzadu u verze jazyků napsáno, že text němčina, dabing němčina, nic více. PS4 mi má přijít až za dva týdny (Watch Dogs bundle). tak to nemůžu vyzkoušet.
Otázka
Molda22
Zdravím,
nevíte jestli náhodou existuje nějaká regionální verze těchto her, která by třeba vyšla v něměcku jen v němčině bez ostatních jazyků? Protože jsem od jednoho člena fóra koupil tyto dvě hry, vše na krabičkách, manualech atd je v němčině a u FIFY je doknce vzadu u verze jazyků napsáno, že text němčina, dabing němčina, nic více. PS4 mi má přijít až za dva týdny (Watch Dogs bundle). tak to nemůžu vyzkoušet.
V němčině mi ty hry budou na prd a přišel bych úplně zbytečně o peníze. Našel jsem dokonce i toto, takže se obávám, že je to asi fakt pravda : http://gk4.me/en/consoles/1118-fifa-14-ps4-only-german.html
Nevíte někdo? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.