FrolikCZ Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Zdravím, borci. Doufám že jsem téma umístil dobře. Mám takovej menší problémek. Včera jsme hráli s klukama týmovku ve FIFA14 a kecali jsme přes párty. Ale bohužel jednoho jsem neslyšel a psalo to něco... viz.: obrázek. http://postimg.org/image/v025sjdsz/ Máte s tím někdo zkušenosti - případně poraďte. Děkuji za vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 Cau, me pohlo zmenit DNS prvni na 8.8.8.8 a druhy na 8.8.4.4 zmenis to v network setting Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrolikCZ Odesláno Červen 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 Nebude to náhodou tím že nemáme ani jeden veřejnou..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 To nevím, zkousel si zmenit to DNS ? Dneska mi to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 Jj měl jsem ten samej problém neměl jsem veřejnou nešlo to....teď jsme se přestěhovaly, jinej provider a ten mi verejku dat nechtěl...posteloval něco v routru a nastavil nějaký thdcpa bo jak se to jmenovalo a ete asi dns....a už to valí. Ps: sorry ale v tomdle se vážně neorientuju.....ty zkratky :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.