Jarisak Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 (upraveno) Zdravím, bohužel mi odešel telefon, a tak potřebuji nový. Původně jsem chtěl HTC One (předposlední generaci), ale zase si říkám, že to ani nepotřebuju a klidně bych šel do něčeho, co mi ukousne menší část úspor. Jaký telefon byste doporučili vy (nebráním se ani Windows Phone)? Cenově je to celkem jedno, ideálně třeba kolem 5-6 tisíc, aby to mělo ucházející foťák a hlavně, jestli s ním máte třeba dobrý zkušenosti. Díky všem ochotným :wohow: Vyřešeno: Nakonec jsem zvolil HTC One :D Upraveno Květen 20, 2014 uživatelem Jarisak Vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Xperia L nebo M nejsou spatne...nebo nejaky Huawei Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 Ani jeden vyše uvedeny radši xperii Z nebo klidně se neboj připlatit za ten HTC ONE nebudeš litovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 Chce tel okolo 5-6 ti tisic, tak mu nerad Zedko, ktere stoji 8-9-10 a one, co je jeste drazsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Květen 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 Díky oběma, těch 5-6 tisíc není úplně horní hranice, každopádně pokud by bylo něco kvalitního v tý cenový relaci, tak do toho asi pudu. Ještě jsem přemejšlel LG Optimus L9, ale nakonec to vypadá, že se mi můj telefon ještě vzpamatoval, tak ještě uvidím a případně to stejně asi vidím na HTC One M7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 L9 není špatná, má to mladá, má ho od Vánoc a je to jedinej Android, co jsem kdy viděl, který se nikdy nezasekne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Květen 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 Jo, přijde mi to jako taková zlatá střední cesta, ještě si to trochu rozmyslím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.