Jarisak Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2014 (upraveno) Zdravím, bohužel mi odešel telefon, a tak potřebuji nový. Původně jsem chtěl HTC One (předposlední generaci), ale zase si říkám, že to ani nepotřebuju a klidně bych šel do něčeho, co mi ukousne menší část úspor. Jaký telefon byste doporučili vy (nebráním se ani Windows Phone)? Cenově je to celkem jedno, ideálně třeba kolem 5-6 tisíc, aby to mělo ucházející foťák a hlavně, jestli s ním máte třeba dobrý zkušenosti. Díky všem ochotným :wohow: Vyřešeno: Nakonec jsem zvolil HTC One :D Upraveno Květen 20, 2014 uživatelem Jarisak Vyřešeno Citovat
Dweightee888 Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2014 Xperia L nebo M nejsou spatne...nebo nejaky Huawei Citovat
LOPO_X Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2014 Ani jeden vyše uvedeny radši xperii Z nebo klidně se neboj připlatit za ten HTC ONE nebudeš litovat Citovat
Dweightee888 Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2014 Chce tel okolo 5-6 ti tisic, tak mu nerad Zedko, ktere stoji 8-9-10 a one, co je jeste drazsi Citovat
Jarisak Odesláno Květen 18, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Květen 18, 2014 Díky oběma, těch 5-6 tisíc není úplně horní hranice, každopádně pokud by bylo něco kvalitního v tý cenový relaci, tak do toho asi pudu. Ještě jsem přemejšlel LG Optimus L9, ale nakonec to vypadá, že se mi můj telefon ještě vzpamatoval, tak ještě uvidím a případně to stejně asi vidím na HTC One M7. Citovat
Dweightee888 Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2014 L9 není špatná, má to mladá, má ho od Vánoc a je to jedinej Android, co jsem kdy viděl, který se nikdy nezasekne :D Citovat
Jarisak Odesláno Květen 18, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Květen 18, 2014 Jo, přijde mi to jako taková zlatá střední cesta, ještě si to trochu rozmyslím :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.