Vetrelec007 Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 Zdravím, brouzdám po netu a snažím se najít nějaky druhý origo dualshock 3 za co nejmenší cenu našel jsem toto http://www.herni-svet.cz/sony-dualshock-3-controller-littlebigplanet-2-extras-edition-ps3 za nějakých 949 Kč i s hrou v hodnotě asi 350 Kč což mi příjde dost málo oproti ostatním cenám kdy samotný ovladač výjde i na cca 1200 Kč.. zarazilo mě dodání 14 prac. dní takže mě napadlo jestli to nevozí z číny? Nemáte s tím někdo zkušenosti? nerad bych čekal 3 týdny a nakonec dostal čínský šmejd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 Nemyslím si, že by Herní Svět prodávali neoriginální zboží (kopie). Dodání 14 dní protože zboží není skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.