Radiss11 Odesláno Květen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2014 Dobrý den, chci se zeptat, zda mi může někdo poradit, zda jde připojit PS3 k monitoru od PC? A pokud ano, tak jakým způsobem? Mám teorii, že jak je AV kabel s červeno/žluto/bílým jackem, tak by mohl být na to konektor/koncovka, která by se dala koupit a zapojit ps3 místo k televizi normálně do monitoru..Má s tím někdo zkušenosti? A pokud to jde, mohli by jste mi sem dát odkaz na tu konkrétní koncovku? Děkuji předem za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2014 Co takto kabel hdmi- vga(dvi) ;) a zvuk bud optika do beden nebo reciever pres cinche nebi sluchátka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radiss11 Odesláno Květen 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2014 Mohl by jsi mi sem prosím dát konkrétně odkaz na ten kabel, kde ho koupit a jaký? :) Já vím, že se ptám jak blbeček, ale nerad bych koupil něco špatně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Květen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2014 mam dotaz mas na mysli starou bednu monitor nebo lcd monitor? Jeste lepe by bylo kdyby si napsal jake mas vstupy na tom monitoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radiss11 Odesláno Květen 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2014 Tak dobrý, už to mám pozjišťované a zítra si to zajdu koupit :) Díky moc za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.