zozy Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 nevim jak se tomu rika ale da se to na ms a potom mate ftp v psp.sry ale nevim jestli to je hbw nebo neco jineho videl jsem video na youtube.com diky za odpovedi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 bylo tezky pouzit google - http://blog.makezine.com/archive/2005/07/psp_ftp_server.html ale nevim, jestli a jak funguje:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 jarousku ja jsem nevedel jak se to jmenuje takze to bylo tezke;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 jarousku ja jsem nevedel jak se to jmenuje takze to bylo tezke;) ehm ja jsem zadal psp ftp a hadej co byl prvni link? :D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 nvm:lol:jo a to ftp bylo v xmb(ikona);)a ne v game:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zozy
nevim jak se tomu rika ale da se to na ms a potom mate ftp v psp.sry ale nevim jestli to je hbw nebo neco jineho videl jsem video na youtube.com
diky za odpovedi:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts