Jitus Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 Ahoj, často se mi stává, že mi tam při hraní pořád někdo kecá. Nemohl by jste mi to někdo vysvětlit čím to je, popřípadě co mám udělat, abych takhle nebyl slyšet i já :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joeus Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 Ostatní hráče si můžeš vypnout v tabulce skóre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 Mluví normálně do hry pomocí Headsetu. Pokud ho nemáš, slyšet nejsi. Pokud ti vadí ostatní, můžeš si je mutnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Červenec 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2014 To znamená, že se to děje jen při mulťáku a nemusím je mít v přátelích..... Jde o to, že si tam jen tak žvatlaj a s hrou to nemá nic společnýho. Zkusím na to mrknout. Jinak díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2014 Přesně tak. Je to klasický ingame chat. Mluvit do něj může kdokoliv, nesouvisí to s tvými příteli. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jitus
Ahoj, často se mi stává, že mi tam při hraní pořád někdo kecá. Nemohl by jste mi to někdo vysvětlit čím to je, popřípadě co mám udělat, abych takhle nebyl slyšet i já :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.