Jitus Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Ahoj, často se mi stává, že mi tam při hraní pořád někdo kecá. Nemohl by jste mi to někdo vysvětlit čím to je, popřípadě co mám udělat, abych takhle nebyl slyšet i já :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Joeus Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Ostatní hráče si můžeš vypnout v tabulce skóre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xUltimate Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Mluví normálně do hry pomocí Headsetu. Pokud ho nemáš, slyšet nejsi. Pokud ti vadí ostatní, můžeš si je mutnout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jitus Posted July 22, 2014 Author Report Share Posted July 22, 2014 To znamená, že se to děje jen při mulťáku a nemusím je mít v přátelích..... Jde o to, že si tam jen tak žvatlaj a s hrou to nemá nic společnýho. Zkusím na to mrknout. Jinak díky :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xUltimate Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Přesně tak. Je to klasický ingame chat. Mluvit do něj může kdokoliv, nesouvisí to s tvými příteli. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Jitus
Ahoj, často se mi stává, že mi tam při hraní pořád někdo kecá. Nemohl by jste mi to někdo vysvětlit čím to je, popřípadě co mám udělat, abych takhle nebyl slyšet i já :)
4 answers to this question
Recommended Posts