Rylai Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 Pri spusteni ISA Ratchet a clank :size matters si akorat zvolim jazyk hry a obrazovka je cerna...to je vse...muzu cekat i hodinu a nic...nevite nekdo pls co s tim?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 jo musis si pretaktovat na 300 mhz pak to pofrci,nastavis v recovery ->cpu speed edit:myslim ze staci 266 ale zkus to a uvidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rylai Odesláno Prosinec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 jo musis si pretaktovat na 300 mhz pak to pofrci,nastavis v recovery ->cpu speededit:myslim ze staci 266 ale zkus to a uvidis sakra nejde to na 266 ani na 300...porad ten samy problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 sakra nejde to na 266 ani na 300...porad ten samy problem tak 333 mhz :) pak uz to musi jet,pokud ne tak nevim ale mel sem ten samy problem a pomohlo me to taktnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 Me to na Fatu taky neslo , ale kdyz jsem pretaktoval na 333 mhz tak to zacalo chodit. Jestli i tak Ti to nezacne fungovat,tak mas asi chybu v ty hre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rylai Odesláno Prosinec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 Uz to jde pretaktoval jsem na 333 a jde to...diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radeonx800 Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 coze mne to v poho jelo na fatovy jen sem nakopiroval iso a paril zadny taktovacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rylai
Pri spusteni ISA Ratchet a clank :size matters si akorat zvolim jazyk hry a obrazovka je cerna...to je vse...muzu cekat i hodinu a nic...nevite nekdo pls co s tim??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts