strejda999 Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 Jak nastavit tenhle router na NAT OPEN? Mám moderate a podle nějakých návodů co jsem našel to nejede a hází to mezi Strict a Moderate. Open vůbec. Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmer14 Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 cau, podívej se tady. http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Technicolor/default.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červen 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Jj, už nějakou dobu mě to šlape. Ale dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosay Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Jj, už nějakou dobu mě to šlape. Ale dík. Zdravím, jen dotaz, rozchodil jsi ten NAT podle toho odkazu na fóru nebo jinak?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Ty porty jsem nastavil podle toho odkazu viz vyš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosay Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Ok, zkusím. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.