rav4ge Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 Jak je to s podporou titulků? :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rav4ge Odesláno Prosinec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 Od úterý, co se mi stáhl update můžu přehrávat divX ze svýho compu na xboxu což je sice pěkný, ale problém je v tom, že když mám u video souboru i soubor s titulky, tak mi to titulky nebere i když se jmenují stejně jako video soubor. Když si video pustím na compu, titulky to bere samo bez problému, ale xbox ho nebere..nevíte někdo jak je to s podborou titulků? Je teda tato podpora titulků na xbox a dělám já něco špatně nebo není a možná časem bude? Nevíte někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 nepodporuje to titulky aspon zatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rav4ge Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 no ještě jsem to nějak zkoušel a fakt to nejde...píše že to není k dispozici když chci vybrat titulky nebo i jazyk, takže máš recht Lukdm, díky za odpověď a já doufám že snad brzy tato podpora bude jinak mi ta podpora divX pro xbox je k ničemu, protože mám divko kterej mi divx i xvid bere, škoda :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rav4ge
Jak je to s podporou titulků? :idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts