lucije1468628491 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 omlouvám se ,toto téma už jsme tu viděla,ale mě bohužel odpověd nepomohla :( mám Wii poměrně už dlouho,na každé Tv šlo.ted jsem pořídila novou lcd tv toshiba a Wii všechno zobrazuje černobíle vyzkoušela jsem dvoje originální kabely,těmi to zřejmě nebude jsem ženská,zvládnu tak základní zapojení,na tohle nestačím prosím pomozte,třeba je to jen nějaká banalita bezbarvý Mário je nanic děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Zdravím, připojujete konzoli přes komponent (2x červený/bílý/modrý/zelený)? Nebo kompozit (červený/žlutý/bílý) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lucije1468628491
omlouvám se ,toto téma už jsme tu viděla,ale mě bohužel odpověd nepomohla :(
mám Wii poměrně už dlouho,na každé Tv šlo.ted jsem pořídila novou lcd tv toshiba a Wii všechno zobrazuje černobíle
vyzkoušela jsem dvoje originální kabely,těmi to zřejmě nebude
jsem ženská,zvládnu tak základní zapojení,na tohle nestačím
prosím pomozte,třeba je to jen nějaká banalita
bezbarvý Mário je nanic
děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.