Dennny9 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na 2 otázky. Plánuji si koupit Ps3 s již aplikovaným flashem rogero 4.55. 1. jsou u stažených her češtiny? (např. Gta 5) 2. jde hrát multiplayer i u stažených her? Předem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RE75PECT Odesláno Červen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2014 Předpokládám že ze servru bazo.s od uživatele HERODES 2 (pokud ano tak ti nevysvětlí jak hry do konzole vkládat dá pouze odkaz na návody!!!!!! ) 1. Čestina no asi jak v které hře např. GTA 5 není v cz The Last Of Us je NHL 14 FIFA 14 taky je Watch Dogs zase není 2. Mě internet a hraní přes něj jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RE75PECT Odesláno Červen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2014 (upraveno) Jej smazat tuhle mojí zprávu mě to nejde :/ Upraveno Červen 8, 2014 uživatelem RE75PECT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dennny9
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat na 2 otázky. Plánuji si koupit Ps3 s již aplikovaným flashem rogero 4.55.
1. jsou u stažených her češtiny? (např. Gta 5)
2. jde hrát multiplayer i u stažených her?
Předem děkuji za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.