Noxion Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Nevite nekdo co s tim? Ne ps jsem nikdy nemel takze ty emaily nemohli byt nikdy pouzity... a presto me to nenabizi 14 dnu trial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 (upraveno) Zkoušel jsi se přihlásit do storu přes PC? https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/home/games/psplus Může to být třeba tím, že nemáš na účtu vyplněný údaje o kartě. Upraveno Květen 27, 2014 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxion Odesláno Květen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Nakonec jsem si koupil 3 mesice... vsechno jsem mel spravne nevim cim to bylo.. jeste mi tam provokativne po zakoupeni naskocilo prej try free trial :D Ale nevim cim to mohlo bejt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.