somis Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 cus hraci nevite nekdo co stim kdyz hodim hru watch dogs do ps4 tak mi to napise Cannot start the application CE-30012-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Zkus google, mě podobná chyba vyskakovala u fify a zjistil jsem, že ten problém má 25% PS4ek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 somis Odesláno Květen 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 jo to sem zkousel mam to restartovat ale stejne to nejde jo jeste kdyz to pustim tak mi to rachodi v ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mystik Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Ja bych to videl na vadny blu ray bez si ho do obchodu kde jsi kupoval vymenit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 https://www.google.cz/search?q=CE-30012-6&oq=CE-30012-6&aqs=chrome..69i57.207j0j7&sourceid=chrome&es_sm=0&ie=UTF-8 Nevím proč, ale zdá se mi, že jsi prostě línej. Zabralo mně to 2s. A vadná blue-ray to být nemůže, to by se disk ani nedetekoval, chytrolíne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mystik Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Hele ja myslel blu ray hru ne mechaniku chytroline.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Tak to příště specifikuj, chytrolíne. A zapracuj trochu na češtině, to je jak od prasete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mystik Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 a co ti vadí tady řešíme nefunkčnost hry né moji diakritiku pokud tedy chytrolíne viš co to je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Vím, co je nefunkčnost hry, jinak bych se nesnažil pomoct, ale ono je to těžký, když někdo jentak udělá topic bez toho, aby si to nejdříve zkusil najít sám. Lidi jsou hold líný a když ne líný, tak rejpou, neuměj psát a dělaj ze sebe chytrý, viď, Mystik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
somis
cus hraci nevite nekdo co stim kdyz hodim hru watch dogs do ps4 tak mi to napise Cannot start the application CE-30012-6
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.