Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s vypalovanim

Jack009

Otázka

Zdar hosi, potreboval bych poradit uz si nevim rady. Preinstaloval jsem na pc windows a od te doby se mi nedari vypalit spravne hry. Kdyz dam hru do xboxu, normalne najede, ale neda se naistalovat na HDD, bud pri instalaci hodi chybu ze je spinavy disk nebo se nainstaluje ale po spusteni jen cerna obrazovka. Hry, ktere jsem palil pred reinstalu win normalne slapou. Projizdel jsem vypalene hry KProbe2 a hodilo mi to 7 vyssi hodnoty nez maji byt. Proste jsou ty DVD nekvalitne vypalena, ale ja nevim proc. Pouzivam Verbatimky, mechanika ihas upravena na paleni XGD3. V ImgBurnu jsem mel drive zaskrtle jen OPC a hry byly vypalene dobre, ted to nejde. Zkousel jsem ImgBurn nastavit podle tohodle navodu http://www.se7ensins.com/forums/threads/tut-how-to-correctly-burn-xgd3-games.798973/ , ale stejny problem. Hry kontroluju v abgx360 a vypaluji rychlosti 4x. Prosim poradte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

0 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

Zatím je tato otázka bez odpovědi

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu