caesar Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Ola lidi...hraje nekdo tuto gamesu??vcera sem si ju na zkousku stahl a docela me chytla...ale nejak moc sem to nepochytil...mohl by mi dyztak nekdo poradit neake typy nebo tak?!! GRAACI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 vazne to nikdo nehraje bo nehral?!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Já to hrál tak před týdnem, ale asi po dvou dnech jsem to smazal, je to furt o tom samým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 musim souhlasim s andrem .. je to furt to samý .. nebo jestli tam jde dělat něco jinýho tak napište... hlavně sem to trochu nechápal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Prosinec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 ja nechapu to ze tam hrajes jenom 2 dny...pondeli a sobotu...toe dobre na picu...nebo prisel nekdo na to jak hrat secky dny nebo tak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 ne, hraješ tam pouze dva dny a hlavně si nesmíš zapomenout dát přihlášku na další školu po ukončení té, na které si nyní, jinak na konci roku končíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.