dudush Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 ludia pomozte mi!som akurat downgradol psp slim pomocou pandora batery na 3.71m33-2.Vsetko vyslo, akurat nemozem zapnut stare psp fat.Ked ho zapnem nabehne mi, instalacia FW 3.71.a nejde to nijak vypnut:(((please pomozte mi..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 tak to nainstaluj a pak si pomoci slimka udelej pandoru a hod si tam 3.71m33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 no myslim ze sou teda vetsi problemy..nez tenhle.. ...nechapu jak ti muze hned nabehnout instalace 3.71.?? jestli je to zpusobeny pandorou tak ji normalne obnov na puvodni baterii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dudush Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 ale ved ta obnova baterky mi nejde.ked zapnem psp s tou pandorinou baterkou tak mi vypise: press x to install 3.71 m33 press o to install oiginal 3.71 press [] to dump the nand press L+R+START+HOME to restore nand dump phisically (dangerous!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 hod zpátky z jigkick na normál napoj psp do nabíječky zapni bez baterky a vrad do normál modu :lol: EDIT: sry woko už to napsal xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 ČK....nesrozumutelný název... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 K tématu, jedná se o druhou světovou válku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 ^^ ne..prisel na to ze ma HIV virus.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dudush
ludia pomozte mi!som akurat downgradol psp slim pomocou pandora batery na 3.71m33-2.Vsetko vyslo, akurat nemozem zapnut stare psp fat.Ked ho zapnem nabehne mi, instalacia FW 3.71.a nejde to nijak vypnut:(((please pomozte mi.....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts