JoJo16 Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 Zdravím mám na xboxu 360 RGH ale když ho zapnu tak mi naběhne výběr ze tří avatarů a když si vyberu tak mi to skočí do normal xbox 360 menu a ne do freestyle nevíte někdo jak bych to přepnul abych tam měl freestyle ? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 stáhni si dashlaunch kterej spustíš pres xexmenu a přes ten si to nastavíš... na youtube najdeš navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JoJo16 Odesláno Červen 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 Ono to fungovalo ( nabýhalo do FS ) normal ale syn tam něco udělal a teď to iden jen k výběru avataru a do normalního 360 menu a o tom nic nevím tak ani nevím co mám zadat do vyhledavače a když vyberu avatara tak mi to píše "Vaše konzola cant ke službě Xbox LIVE. chcete ukončit tuto relaci a odpočinku připojení k síti? pokud hrajete hru, ztratíte všechna neuložená pokrok" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JoJo16
Zdravím mám na xboxu 360 RGH ale když ho zapnu tak mi naběhne výběr ze tří avatarů a když si vyberu tak mi to skočí do normal xbox 360 menu a ne do freestyle nevíte někdo jak bych to přepnul abych tam měl freestyle ?
Díky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.