JoJo16 Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2014 Zdravím mám na xboxu 360 RGH ale když ho zapnu tak mi naběhne výběr ze tří avatarů a když si vyberu tak mi to skočí do normal xbox 360 menu a ne do freestyle nevíte někdo jak bych to přepnul abych tam měl freestyle ? Díky za rady Citovat
0 gaga6 Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2014 stáhni si dashlaunch kterej spustíš pres xexmenu a přes ten si to nastavíš... na youtube najdeš navod Citovat
0 JoJo16 Odesláno Červen 1, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Červen 1, 2014 Ono to fungovalo ( nabýhalo do FS ) normal ale syn tam něco udělal a teď to iden jen k výběru avataru a do normalního 360 menu a o tom nic nevím tak ani nevím co mám zadat do vyhledavače a když vyberu avatara tak mi to píše "Vaše konzola cant ke službě Xbox LIVE. chcete ukončit tuto relaci a odpočinku připojení k síti? pokud hrajete hru, ztratíte všechna neuložená pokrok" Citovat
Otázka
JoJo16
Zdravím mám na xboxu 360 RGH ale když ho zapnu tak mi naběhne výběr ze tří avatarů a když si vyberu tak mi to skočí do normal xbox 360 menu a ne do freestyle nevíte někdo jak bych to přepnul abych tam měl freestyle ?
Díky za rady
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.