speedy_ Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 (upraveno) Ahoj všem. Zakoupil jsem zmiňovanou mechaniku Liteon iHas 124-14 E 4L07, ale bohužel píše BurnerMAX not enabled, YET ! Je nějaká šance flashnout mechaniku na verzi, která funguje? Dočetl jsem se zde, že 4L03 by měl fungovat, nemáte někdo záložní .bin? Díky moc za rady. edit: Asi jsem to rozběhl, vložil jsem blank médium, nahodil BurnerMAX a už je ENABLED... SMAZAT pls. Upraveno Červen 2, 2014 uživatelem speedy_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Burmmen Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 Prosim jak jsi myslel to vlozeni blank medium mam stejnej problem s touto mechanikou a nevim si rady :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volvik77 Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Vloz dvouvrstve dvd do mechaniky a zkus to znova :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.