tofi Odesláno Září 17, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Září 17, 2014 Tak me ta hra pekne zamotala hlavu...Chtel jsem kupovat Aliena,a ted mam dilema :D ale asi to Horizon vyhraje...Poradte kdo uz mate predobjednano,kde maj nej cenu,prip. nejaky zajimavy bonusy...Jinak za me obrovskej palec nahoru,je to opravdu cistokrevna zabava...Nevim proc,ale hodne mi to pripomina jednu hru na stary generaci ( nevzpomenu si ted na nazev) odehravalo se to na ostrove a mohli jste si i kupovat domy (vcetne vybaveni),zakladat kluby,tunit auta atd...Genialni myslenka ,ale promrhanej potencial....vzpomene nekdo?....rootan : Zkus Abe oddysee new and tasty- co dodat ,krasny retro asi myslis Test Drive Unlimited Citovat
kolmi21 Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Odesláno Září 17, 2014 Tak taky chválim..jediný co mi přijde divný jsou ty závody "po poli" off road auta bych chápal,ale se sníženou A3 to valit 200km/h...:!: a za deště nezanechávaj auta před vámi stopy od kol na silnici...škoda PS: Sorry za tu F5 už jí nemám,ale měl jsem za to že byla v češtině :flexion: Citovat
onefootman Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Odesláno Září 17, 2014 Tofi : jj TU2 ...to byla peckova zalezitost,ale chtelo to dotahnout...moc chyb a grafika taky nic moc...jinak napad bomba...Tohle jit v Horizonu tak bych byl happy...jinak kde mate (pokud mate) predobjednano? Citovat
DARK SPIRIT Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Odesláno Září 17, 2014 TU2 měl velký potenciál, bohužel mě zklamal jízdní model i grafika atd., tak nějak to do sebe nezapadalo prostě. Oproti tomu byla Forza Horizon skvěle odladěná a dotažená a Horizon 2 to dotáhne ještě výš si myslím. :) Citovat
onefootman Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Odesláno Září 17, 2014 Taky si myslim...dneska predobjednam... Citovat
tofi Odesláno Září 18, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Září 18, 2014 Eurogamer se svezl Forzou http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-hands-on-with-forza-horizon-2-demo Citovat
Zaky Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Odesláno Září 20, 2014 Ahoj vsem, chci se zeptat jaky je nejvetsi rozdil mezi Forzou 5 a Hotizon 2? :-) Horizon je mensi simulace? Popravde, nejsem zadny zavodnik, ale mam forzu5, ktetou jsem jeste nehral, cekam na vyreklamovane xko, tak zda a jaky je v tech hrach rozdil? Diky a ted me muzete ukamenovat jak jsem nevzdelany :) Citovat
DARK SPIRIT Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Odesláno Září 20, 2014 (upraveno) Forza Motorsport se odehrává především na reálných, ale i smyšlených okruzích a zameřuje se na simulaci. Forza Horizon se odehrává v otevřeném světě (první díl v Coloradu, druhý ve Francii, Itálii) a je to spíš arkáda. Hlavní rozdíl je, že v Horizon můžeš jet kam chceš kdy chceš, v Motorsport je to čistě o závodění na okruhu. Jinak obě hry maj spoustu společných prvků (úprava aut například). :) Trailer na FM5 Trailer na FH2 Upraveno Září 20, 2014 uživatelem DARK SPIRIT Citovat
skolni.flakac Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Odesláno Září 21, 2014 Podle zkušeností, je nějaká možnost, že tato hra v blízké době bude na marketu s nějakou slevou? Citovat
onefootman Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Odesláno Září 22, 2014 ??? Jeste to ani nevyslo :D ...Jinak MS tituly si drzi cenu,koukni napr.na cenu Ryse...sleva bude ale pocitam ze to bude trvat...ja kupuju v den vydani...jinak podarilo se ti to rozjet nebo se to stale zasekne? Citovat
skolni.flakac Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Odesláno Září 22, 2014 Nepodařilo. Smazal jsem to a znovu stáhnul. No a když jsem to pustil, tak jsem se asi 10 sekund projel a pak se to zase zaseklo. Tak jsem to znova smazal a pokud to někde seženu za rozumnou cenu, tak si to rovnou koupím a bude :D Citovat
onefootman Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Odesláno Září 22, 2014 Tak to je opravdu divny s tim zasekavanim...Jinak super,tak pak zalozime klubik a muzem jezdit spolu...Ceny co jsem koukal tak nejdou bohuzel pod 1500.... Citovat
Jiřulka Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Odesláno Září 22, 2014 Mně u dema blbnul zvuk. Hudba hrála chvíli nahlas a pak zase potichu, asi blbě stažené. Kupuju zde: http://www.herni-svet.cz/forza-horizon-2-x1 Doufám, že bude 30.9 doma :) Citovat
onefootman Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Odesláno Září 22, 2014 No ja to asi vezmu v JRC,sice tam uz nenakupuju ale aspon tam necham starou Fifu...jinak jsem koukal ze nikde nejsou nejaky predobjednavkovy bonusy... Skoda Citovat
Jiřulka Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Odesláno Září 22, 2014 JRC je pro mě drahý, ale pokud máš věrnostní kartu a nějakou hru na prodej, tak se cena dá dost snížit. Jo, bohužel jsem nikde taky nenašla nějaký předobjednávkový bonus. Citovat
onefootman Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Odesláno Září 22, 2014 Tak ja mam JRC kousek a kartu mam takze prave proto...Bonusy asi nejsou no :-( ...jinak,pridas se pak do klubu? Citovat
Jiřulka Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Odesláno Září 22, 2014 Do klubu se ráda přidám, už máš vymyšlený název? Citovat
onefootman Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Odesláno Září 22, 2014 (upraveno) Vubec :D ... Treba CFC - jako Console forum club... ? ... Otazka je taky kdo by to vedl atd... Ale pokud by to bylo jako v FM4 tak tam slo aby vedeni byli 3 lidi pokud si dobre vzpominam,tak bych klidne jeden post vzal.... Jinak s tim nazvem klubu ( pro ty kdo by chteli byt cleny) dejte sem navrhy a muzeme neco spolecne vybrat a domluvit se... Upraveno Září 22, 2014 uživatelem onefootman Citovat
Jiřulka Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Odesláno Září 22, 2014 To není špatný nápad :) Někde jsem četla, že klub může mít 1000 členů, kolik jich u nás dáme asi dohromady? :D Citovat
onefootman Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Odesláno Září 22, 2014 Zrovna jsem nad tim poctem premyslel...No myslim ze o par nul mene tam bude :D ... Citovat
kolmi21 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Odesláno Září 23, 2014 Chlapy to si říkáte závodníci? :bash: koukal jsem do tabulek "RIVALS" a z cca 55 přátel jezdím jako jediný s převodovkou manuál/spojka a mám nejlepší časy :psp: Citovat
Permon Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Odesláno Září 24, 2014 Když už jezdím, tak se u toho chci bavit a ne vztekat jak mizerně mě to jde :-) Tudíž zásadně automat. Citovat
kolmi21 Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Odesláno Září 24, 2014 No chce to trochu tréninku :) ale když to umíš, tak teprve pak jsou to závody :psp: já už takhle jezdim od třetí forzy,ale jen s auty do třídy S pak už moc nejde brzdit a zároveň podřazovat :D Citovat
onefootman Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Odesláno Září 24, 2014 Ja jezdim Forzu 5 manual+spojka.Horizon zatim automat ,chci poznat okoli a hru...V plny taky prepnu na manual,tak muzeme zazavodit Citovat
Permon Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Odesláno Září 25, 2014 Tak koukám, že na Vás dva mít nikdy nebudu :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.