Chowky Odesláno Červen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2014 Zdravím všechny, chci se zeptat jak opravit tuto chybu? Normalně hraju třeba BF3 a po chvili mi toto vyskočí a hru to vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Červen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2014 Přeinstaluj si directx a aktualizuj ovladač grafiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chowky Odesláno Červen 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2014 To vše jsem dělal a ničemu to nepomohlo, znovu to stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Červen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2014 Zkus přeinstalovat celé pc. Napiš mi tvůj nick do pm na bf3, dám někdy s tebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kabanos Odesláno Červen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2014 Určitě něco najdeš spíš na Google ne? Trochu pohledej přesně tu chybu, určitě už to někdy někdo dostal taky a řešilo se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chowky
Zdravím všechny,
chci se zeptat jak opravit tuto chybu? Normalně hraju třeba BF3 a po chvili mi toto vyskočí a hru to vypne.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.