kasaco10 Odesláno Červen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 Čau, chci se zeptat jestli máte někdo jednu z tichto NBA nebo jste testovali oboje ??? Co jsi myslíte co je lepší ??? Já osobně bych asi volil NBA 14 od EA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jordanky Odesláno Červen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 Asi jde o to, co preferuješ. Jestli preferuješ hru, která se dobře hraje a bude tě bavit, jdi do NBA od 2K, takže NBA 2K14. Jestli ale preferuješ ...., no vlastně ani nevím jak to nazvat. Řeknu ti to takhle, NBA od EA bych nechtěl i kdyby mi za to dali nějaký peníze. Hnusná grafika, hnusná hratelnost, trapná AI, příšerná fyzika,....... . A je toho mnohem více. Takže je to na tobě jestli raději hraješ dobrou hru (NBA 2K14), nebo nadáváš na velký ♥♥♥♥♥(NBA live 14). Live 14 nemá s basketbalem nic společnýho, krom toho NBA v názvu. Btw. tady je video, myslím, že po jeho shlédnutí, musíš mít jasno . Snad jsem ti ušetřil vyhozený peníze za ten shit od EA ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červen 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 Tak takhle jsem to chtel slyset :cheesygrin: diky :ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.