Francjiko_Francijko Odesláno Červen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 (upraveno) Zdravím, a doufám že toto fórum o psp ještě pořád běží a chtěl bych se zeptat, jestli by nějak nešlo rychle změnit pořadí her v menu -> memory stick? Já vím že to je taková blbost;), ale chtěl bych to vědět. Předem děkuji za všechny odpovědi. Upraveno Červenec 14, 2014 uživatelem Francjiko_Francijko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Francjiko_Francijko Odesláno Červenec 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 Tak já vám moc děkuji za odpovědi. Ten program jsem si už našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Francjiko_Francijko
Zdravím, a doufám že toto fórum o psp ještě pořád běží a chtěl bych se zeptat, jestli by nějak nešlo rychle změnit pořadí her v menu -> memory stick? Já vím že to je taková blbost;), ale chtěl bych to vědět.
Předem děkuji za všechny odpovědi.
Upraveno uživatelem Francjiko_FrancijkoOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.