xtr63 Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Dávejte si pozor na pluginy na cfw 3.52m33-4, ikdyž jej deaktivujete, tak je jeden z uložených na ms stále v paměti - zpomaluje hry z umd, iso, cso, homebrew - ovlivňuje emulátory (v dosboxu horší zvuk) - nejde uložit wallpaper(včera jsem to tu řešil) - při problémech je třeba smazat seplugins adresář a někdy i zformátovat flash1 a taky si dávejte pozor na uživatele Grimley, je to vůl a udílí špatné rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 dik za info ale ja s pluginy nemam problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sAintRK Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 diq za radu ... a naj moze byt ne sa iba vytahuje ze ma ale mi ownery PSP vieme aka to je krasa hrat kedy len ces :D bodaj by vymysleli baterku kt sa nikdy nevybyje :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 xtr:me tak napadlo,rekni nam ktereho pluginu se mame bat:lol:vsichni jsme zvedavi:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xtr63 Odesláno Prosinec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 xtr:me tak napadlo,rekni nam ktereho pluginu se mame bat:lol:vsichni jsme zvedavi:lol: joysens.prx - nastavení citlivosti analogu...nejhorší zmetek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matof Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Jo super postřeh. Měl jsem taky podobný problém..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 xtr: no a co ten joysens dela za problemy?ja s nim zadne problemy nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xtr63
Dávejte si pozor na pluginy na cfw 3.52m33-4, ikdyž jej deaktivujete, tak je jeden z uložených na ms stále v paměti
- zpomaluje hry z umd, iso, cso, homebrew
- ovlivňuje emulátory (v dosboxu horší zvuk)
- nejde uložit wallpaper(včera jsem to tu řešil)
- při problémech je třeba smazat seplugins adresář a někdy i zformátovat flash1
a taky si dávejte pozor na uživatele Grimley, je to vůl a udílí špatné rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts