marty11 Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 Přátelé, potřebuji poradit. Koupil jsem synkovi hru Cars 2 a při spuštění jede pravděpodobně v 3D režimu, protože mi TV hlásí neznámý formát. Mám TV LG s 1080 (HD) bez 3D s PS3 propojenou pomocí HDMI. V nastavení výstupu mám 1080p. Do menu hry se ani nepodívám, protože pravděpodobně už i to je v 3D. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 v ps3 musíš nastavit výstup bez podpory 3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty11 Odesláno Červen 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 valis1 Já jsem to právě nikde nenašel. Mám UltraSlim 500GB, v. 4.55. Nicméně po asi 5. pokusu jsem hru spustl a obraz normálně běží. Tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.