bonyslav Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 Zdravim. Nedavno jsem provedl update na PS3 Slim 250GB (presny model nevim, nejsem doma). Zaplatil si PS plus, stahl NBA 2K14, vyzkousel, sbalil konzoli a vyrazil ke kamosovi, ze si zahrajem. Zapnu konzoli a ihned vyskoci RSOD. Dostanu se jen do Safe Mode. Muzete nejak poradit, jak tento problem vyresit? Diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonyslav Odesláno Září 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Tak se mi podarilo upgrade FW na 4.65 a beze zmeny.mate nejake lepsi reseni, nez s ni mrsknout nekolikrat o zem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnyklec Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 musim si udelat flesh ktery ti opravi pamet, (nahrat nejlip dle mě rogero 4,55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.