expertos Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 (upraveno) Zdravím, při E3 jsem se zaregistroval do bety Xkrát (3 maily) protože díky vytíženým serverům to nějak blblo... zkoušel jsem dávat region Czech Republic a někdy jsem tam nechal United States můj první kód byl třebas US takže jsem potřeboval US account a teď hraju na mém main accountu betu. O co tu jde =) mám jeden klíč který mi přišel mailem akorát nevím jestli je teda CZ/US...tak v cca 20:00 edituji příspěvek a hodím sem klíč na betu tak aby to bylo co nejvíc fair a měli šanci tak nějak všichni. Gl&Hf Klíč: http://postimg.org/image/ud01t53qj/ Upraveno Červen 12, 2014 uživatelem expertos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 ok diky moc uz to stahuju:)je to us ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 Sakra a já zkusil prvni cz :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 chces sec. ucet na zkousku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 Byl by jsi hodný :) registroval jsem se včas ale nic od nich nedorazilo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 mas to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tousak Odesláno Červen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 Ahoj mám kod na ps4 nechce nekdo vymenit za pc verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 Ahoj, zkus to spíš v PC sekci, ale kdybys nikoho nenašel, tak mi ho klidně můžeš poslat, bo nemám co hrát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Červen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 Ahoj nedaroval by nekdo klic na ps 4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.