esmajlik Odesláno Červen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 Mel bych dotat. Pouzivate bez problemu na Xboxu externi disky USB 3.0, pripadne ramecky USB 3.0? Jake pouzivate externi disky a je lepsi mit externi disk se samostatnym napajenim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2014 normalně mám připojenej disk SAMSUNG M3 portable 2,5 a je to usb 3 a funguje naprosto bez problémů. a ohledně napájení. mel sem možnost vyžkoušet obě možnosti. a já sem v tom rozdíl neviděl. možná teoreticky trošku rychlejší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Tak ja mam externi WD 3.0 a prave jsem si vsimnul, ze mi pri hrani docela zasekava obraz. Pomuze jen zkopirovat hru na interni HDD... Docela smutne, pred tim jsem mel starsiho Samsunga a tam to slo bez problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.