AHA! Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Narazil sem na netu na zajimavou vecicku doporucuju zkusit a napiste jak dlouho ste to vydrŽeli, ja mam max 14 sekund a vetsinou davam tak 13 http://www.boskowan.com/www/jirka/zzz/klickovana.htm :bash::bash::bash::bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 21 sekund................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 21 sekund................. tak to gratuluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 zatim nejvic 11.916 sekund :D ale je to sranda :D EDIT: 12.966 EDIT2: ale ono ty tvary jezdi furt stejne takze kdyz to budu delat este hodinu tak dam taky tolik :D EDIT3: 15.622 sekund EDIT4: 16.834 EDIT5: 17.144 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 12,234 ake to je masakralni:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 jj je to chytlavi, clovek chce nadelat co nejlepsi cas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 na druhej pokus asi 17,5 a nějaký drobný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Muj druhy pokus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Muj druhy pokus Muzem udelat takovejch prvnich 5-10 mist s nejlepsima casama, ale to by pak byli potreba ty screeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 20sec da se zapamatovat kam to poleti prvnich 10sec uz mam automaticky jen zalezu do rohu cekam 3sec pak jinam cekam a tak dokola .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 to kulo: jj taky sem koukal ze se to da vypozorovat, ale ja si pamatuju jenom tak tech prvnich 5 sekund takze je mi to docela k nicemu :D do toho rohu si taky vzdycky zalezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 jj levy horni roh cas 10:32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 21.687, jj, da se to naucit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 jj, tedka sem dal 19 :D pomalu ale jiste se zlepsuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 21.687, jj, da se to naucit.... mno na to ze ti je 72let mas jeste trenovanou ruku cim to asi bude ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 pohoda: 28.187s edit: typeczek, fakey se nepočitaj :D v tom připadš mám já 94s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 napisu to kaosce a ta me rekne ze udela 23 , pak me napise ze 28 , pak 33 a pak 105 sekun uz me posila screeny na mejl tak to sem pak musim dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 co je na tom tezkyho? 26 vterin na 6. pokus :roll: 8. pokus -30 vterin :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjr.Hustler Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 36.341 sekund :cry: mě už se to pak seka jak se to podruhy zrychlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 omg ani nevite kolik casu jsem tim stravil:D proklinam te ty kdo to sem dal":D:wohow: muj cas v priloze 17,5... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 furt se mi to zvyšuje, už jsem dal 29.967s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelv Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 HEEEEEEEEEJ JSEM MEGAGIGAHUSTEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po 10minutách jsem docílil 50vteřin!!!!! _____________________________________________________________ takovéhle ptákoviny mě baví.... eště sem hoďte nějakej odkaz na podobné jednoduché bláznivé ptákoviny....... Díky moc za odkaz, docela jsem na tom ulétl........ _______________________________________________________________________________ těsně potom co jsem upnul obrázek dal jsem 58sekund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 ono se v tom da nejak podvadet? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 napisu to kaosce a ta me rekne ze udela 23 , pak me napise ze 28 , pak 33 a pak 105 sekun uz me posila screeny na mejl tak to sem pak musim dat tak sem to uz dostal hele koukejte :lol: v priloze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.