Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

je to tady :-) pro ty co nemaji xbox live tak byl uvolnen trailer mensi na pripravovany datadisk na gta4 ktery vyjde unor 2009.

www.rockstargames.com/thelostanddamned/

pokud jsem dobre pochopil jestli vlastnite kopii nebo original hry gta 4 tak bud to bude za MS points na livku nebo free ale to pochybuju.

obecne v GTA sam jezdit na motorce moc nevzladam a ted jeste v tom smyslu udelaji pokracovani a bez NIKA ! :(

• Odpovědi 418
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Nevím jestli se vám to už někomu stalo? Letím si tak s helikoptérou, no a najednou barák. Urazil jsem o něj zadní polovinu helekoptéry. Ale zůstal jsem na střeče. (bylo to u úkolů E). No a jak ted dolu? žádnej žebřík, žádný letadlo ani vrtulník. Jak by jste to řešili? Dá se to vůbec nějak vyřešit, nebo na tento problém programátoři nějak opoměli? Je v gta 4 něco jako padák? Nebo možnost někoho zavolat?

Odesláno

pls poradte mi , som v misi kde musim najst nejakeho cloveka uz som zabudol ako sa vola a aj mam jeho fotku , uz v jednej misii ci v dvoch uz neviem som ho nasiel podla registra v poliajnom aute a teraz nenaslo ani jeho meno ani jeho fotku tak nwm ako ho najst, a dole mi napisalo ze mam pockat na sms a ta sms mi ho pomoze najst, tam je len napisane ze ako sa vola a do akeho gangu patri a jeho fotka, ma obelecnu mikinu z akimsi cislo, pls poradte nwm si rady

Odesláno

sorry za OT ale ja premyslim o koupi xboxu a jako kdyz jsem se dostal k tomuhle prispevku tak jsem se fakt zasmal :D da se rict ze o xboxu jsem zacal premyslet diky GTA..ale tohle je fakt prca :D takovej sakra velky problem ja si myslel kdovico to nebude,ze se to treba laguje atd atd a on problem s tim ze si urazil kus helikoptery a zustal na strese :D:D

odpovim aspon abych tolik nespamoval k tem programatorum..nejsou vsemocni..v kazde hre v kazdem programu mas at uz mensi tak i vetsi chybu..nejde nikdy nic vyresit na 100%..a myslim si ze takovehle prkotiny tam neresili..to jsou treba veci,se kteryma se ani tak pri programovani nepocita..

• 1 month later...
Odesláno
pokud jsem dobre pochopil jestli vlastnite kopii nebo original hry gta 4 tak bud to bude za MS points na livku nebo free ale to pochybuju.

obecne v GTA sam jezdit na motorce moc nevzladam a ted jeste v tom smyslu udelaji pokracovani a bez NIKA ! :(

bude pouze za MS points

jízdní model motorek je upraven a je mnohem jednodušší

dneska to je na xbox live.stahl jste uz nekdo ? hrajete ? pujde to obejit abych to nemusel tahat za MS points ale vypalit treba ???

už to hraju od chvíle, co byl přídavek zpřístupněn a je super, fandům GTA se rozhodně vyplatí pořídit

a pochybuju, že to půjde obejít

Odesláno
vzhledem k tomu, že hra má vlastní release (narozdíl od přídavků do fable 2 a fallout3), tak zřejmě má i vlastn¨í dvd verzi, čemuž nasvědčuje i balík, který se objevíl na warez forech

äsi tak...a este na vsech videich o tyhle hre rikaj ze bude samostatne koupitelna ya cenu okolo 20dolaru:cheesygrin: ale nevim jestli u nas:cheesygrin::cheesygrin:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu