alex46259 Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 (upraveno) Zdravim nabizim opravu telefonu ktere jsou blokovany na itunes (Icloud) Rika se ze to nefunfuje .. taky jsem si to myslel az dokud jsem neopravil svuj dokonce jsem slysel ze patrim mezi prvni co to dokazou pripadny zajemci piste na Prvni zajemci muzou priject a udelam na pockani .. kdyz jim to pujde napisou sem komentar a pak klidne muzete posilat na dobirku :) Upraveno Září 15, 2014 uživatelem alex46259 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rufio Odesláno Červen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2014 Pokud vím tak u iOS 7.1.1 je to nemozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 tak jak to je ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.