alex46259 Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Červenec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2014 Taková blbost. Bez hesla se tam nedostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 Zdravim nabizim opravu telefonu ktere jsou blokovany na itunes (Icloud) Rika se ze to nefunfuje .. taky jsem si to myslel az dokud jsem neopravil svuj dokonce jsem slysel ze patrim mezi prvni co to dokazou pripadny zajemci piste na alexandr46259@seznam.cz Prvni zajemci muzou priject a udelam na pockani .. kdyz jim to pujde napisou sem komentar a pak klidne muzete posilat na dobirku :) to ses asi nejakej vyjmečnej teda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonsten Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 napiš mi číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 ohledne odblock icloud velkej fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 tak to bych se s tebou hádal skrze odblokování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 tak to bych se s tebou hádal skrze odblokování jedinej ty tvrdis ze to jde...kdyz sem se zeptal aby si to popsal tak radsi nic......rek bych o tom moc nevís a akorat tu pletes lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Ono to nějak určitě jde, někdo to prodává na aukru a běžně má positivy za ty obchody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cachus Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Známej to taky dělá .. (ale jen u starsich ip) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Psychos: řekl jsem že to nahraju a taky že jo.. nevim o co ti jde..návod tu je..můžeš to udělat podle něj..pár lidem z fora jsem svůj návod již posílal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.