krchnakpetr Odesláno Červen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2014 Zdravím vás, jsem ve směru konzolí ještě poměrně nezkušený. První konzoli (PS3) jsem si pořídil teprve včera, čistě kvůli hraní GTA V. Televizi mám poměrně z ruky a tak jsem si PS3 připojil k monitoru od PC pomocí HDMI to DVI redukce (všechno je digitální a bez ztráty kvality, jde to vidět například na menu konzole, že mám krásně čistý obraz). Na konzoli jsem hodil CFW 4.55 a následně backup manager multiMan, přes který spouštím GTA V ( verze DUPLEX ). Na hru jsem ještě následně stáhnul aktualizace z multiMan-a a spustil ji. Sliboval jsem si od GTA V opravdu krásnou grafiku a nestačil jsem se divit, když se mi obraz zmenšil přes půlku monitoru a hra je poskládána spíše z kostiček, než-li z pixelů. Co mám udělat, abych mohl hrát v nějakém normálním rozlišení? Jen ještě dodám, že mám monitor EIZO FlexScan SX3031W, pokud by to na to mohlo mít nějaký vliv. Pro představu přikládám fotky: (aby byl i na fotce poznat rozdíl, tak první fotka je ze hry a druhá z PS3 menu) Předem mockrát děkuji za všechny vaše odpovědi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2014 mas nahov.no monitor a jeste krades, good for you Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.