memo23 Odesláno Červen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2014 Čau, slyšel jsem, že je možné hrát onlinovky o peníze. Nevíte kde bych to našel nebo je to totální hovadina? Nezní to tak nerozumně každopádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2014 http://www.progamingleague.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memo23 Odesláno Červen 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2014 Díky. Každopádně to vypadá strašně omezeně co do nabídky titulů. Nevíš o něšem, kde si prostě vyberu jakoukoli hru a prostě si jí dám s protivníkem o prachy? Právě jsem o tom někde slyšel a hledám jak čert.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memo23 Odesláno Červen 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2014 No jasně, to neexistuje žádnej server, kde prostě vyzvu hráče najakoukoli online hru o prachy? To je teda 21. století :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Popisuješ hazard. Minimalizace hazardu, takový 21. století si nechám líbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memo23 Odesláno Červen 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Popisuješ hazard. Minimalizace hazardu, takový 21. století si nechám líbit. Vzhledem k tomu, že se jedná vesměs o dovednostní hry, tak by o hazard nešlo. Roli přeci v našich střílečkách nehraje náhoda nebo štěstí. Každopádně s tvou pointou souhlasím i když bych si někdy nějakou hru o doláč z nudy zkusil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memo23 Odesláno Červenec 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 Jak je to vlastně s cheatováním při online hraní na ps3 a ps4 a taky mě napadlo, jestli se při aspoň většině online her můžu spojit ve hře s protivníkem se kterym jsem se domluvil. Pařim například uncharted 2 online a tam mě to prostě vždycky hodí do veřejný hry. Co když si budu chtít zahrát spíš asi 1 Vs 1 hru jak mk, SF, Nějaký závody, fifu...... jde u těhle her zaháčkovat určitýho člověka a hrát proti němu? Každopádně by celé hraní o peníze nefungovalo, kdyby si mohl hráč vesele cheatovat a ještě by se nešlo spojit s domluvenym hráčem ve hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 u hry Ultra Street Fighter se neda cheatovat, ale hrat v ni money match je dosti risk. Samozrejme pokud to chces hrat se znamym,tak to je jina. http://www.eurogamer.net/articles/2014-02-20-street-fighter-4-online-money-matches-announced Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memo23 Odesláno Červenec 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 A nevíš, jak je to u jinejch her online? Jestli obecně se většinou cheatovat online dá? Bylo by pak teda trochu divný si pořád poměřovat síly........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 nejvic se podvadi u COD,ale tam se to dost trestalo banem a dokonce se dalo podvadet u The Last of US,ale to pak patchem upravili. Na konzolich je toho nastesti malo bezny jev nez u pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memo23 Odesláno Červenec 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 Zajímají mě hlavně hry na ps3 a to 1 vs 1. http://www.worldgaming.com/ Tady se daj hry o peníze hrát, ale napadá mě, jestli je to prostě jistota, že nebudu prohrávat proti ♥♥♥♥♥ovi, kterej manipuluje fatlity nebo při fifa dělá bůhvíco???? jinak by se to zdálo jako dobrej a lukrativní nápad pro tvůrce takový stránky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Červenec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 Já si občas zahraju FIFU o peníze. Když ve hře najedeš na EA Sports Arena, dozvíš se víc info.. musíš se zaregistrovat na www.virgingaming.com, kde si domlouváš jednotlivé zápasy o libovolnou částku nebo se můžeš přihlásit do turnaje za určitý poplatek. Když už máš domluvený zápas, jednoduše ve hře klikneš na EA Sports Arena, pošleš pozvánku do hry ty jemu nebo on tobě a už se hraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.