spleskin Odesláno Červen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2014 Zdarec, právě jsem tuto hru koupil, těšil se na ní jak malej. Potřebuju pomoct :P buď jsem takovej noob nebo je ta hra hard ::P mám nastaveno ai na easy a prostě se nedostanu na 1 místo max 7 ujel jsem pouze 3 závody. Bude to lepší ? Myslím tím až se motorka trochu vylepsi, nebo je to až tak moc o skillu ? Případným hráčům děkuji Ps: na easy hraju jen málokdy ale toto se fakt nedá :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 tak jak to jde? zitra si pro motogp jdu take na postu, tak jsem zvedavy jak mi to pujde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 Hele už je to dobrý, strašně záleží u jakyho týmu jezdis, jsou tam velký rozdíly :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 Tak dnes nám vyšlo demo, a po vyzkoušení musím říct že mě to zklamalo.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červenec 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 ? Ten jízdní model je.....takovej.....vselijakej :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Červenec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 no ja jsem právě od toho nic moc neočekával a jsem nadsenej. fakt se mi to strašně líbí. ocenil jsem i split screen atd. je pravda, ze jsem motorky už nejakej ten rok nehrál... každopádně dřív to vždycky bylo, ze člověk jel z posledního místa a stejně vyhrál. tady i na nejlehčí obtížnost se člověk na vítězství celkem nadre a to startuju třeba z 5 mista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červenec 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 Strašně záleží na staji....jsou tam velký rozdíly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Červenec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2014 a můžu se zeptat, jak mám dobře odstartovat? vyjedu si třeba pole-position a po startu propadnu cca na 7 místo. a nezáleží co mám za motorku a za tým.... před startem dám vždycky plný kotel, je nějaké lepší řešení? pak se probíjím zpět, ale dost často následují penalizace atd. díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červenec 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2014 a můžu se zeptat, jak mám dobře odstartovat? vyjedu si třeba pole-position a po startu propadnu cca na 7 místo. a nezáleží co mám za motorku a za tým.... před startem dám vždycky plný kotel, je nějaké lepší řešení? pak se probíjím zpět, ale dost často následují penalizace atd. díky za info Hele po pravdě nvm po vylepšení motorky mě nepredjedou tak to neresim. Ale buď musíš točit do zelenyho a nebo prozkoumat engeneera jestli tam nebude něco.s akceleraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 Zdravím, taky jsem příjemně překvapený. Jízdní model, ovládání, nastavení asistentů a s tím spojená obtížnost super. Jen grafika by mohla být o něco detailnější. Jsme na ps4 ne na ps3 :) Jinak s předjetím ostatními závodníky když startuji z prvního místa jsem se potýkal taky, ale jak píše spleskin stačí postupně vylepšovat motorku, hlavně motor a pak už vás nepředjedou. PS.mohli by jsme se někdy domluvit a společně zahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slide28 Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 Nechcete nekdo motogp prodat?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slide28 Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Tak zitra me uz taky prijde plna verze:) nechcete zahrat nekdo online?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.