Pacik Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Dneska jsem si vsimnul ze na jednom ze sroubku ktere jsou u disku, je nalepka Mrkvosoftu, nevite jestli kdyz ji porusim tak mi propadne zaruka nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Ano....... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 samozrejme ze propadne, disk rozebirat nesmis, je temer pod vakuem, nesmi se tam dostat prach :D u starych WDcek bylo jeste Warranty Void If Removed :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pacik Odesláno Prosinec 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 U toho disku jak je na Xku, tak to je jen obal kdyz to rozeberes tak tam mas normalni 2,5" disk (jako je u notebooku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pacik
Dneska jsem si vsimnul ze na jednom ze sroubku ktere jsou u disku, je nalepka Mrkvosoftu, nevite jestli kdyz ji porusim tak mi propadne zaruka nebo ne?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts