Anubis1 Odesláno Červen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2014 Retail Date......: 24/06/14 Region............: RF Genre.............: Sports, Racing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zakk Odesláno Červen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2014 prosím o radu , staženo , vapáleno na mediarange (Vše mš na nich bez problemu chodi) a stále mě to píše unautorized disk . co se stím dá dělat?předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zakk Odesláno Červen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2014 Problém vyřešen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumadzus Odesláno Červen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2014 Už jste to někdo hrál,jaké to je ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferri1468625304 Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 hra jako taková neni špatná hrál jsem jí zatim jen chvíli a bavila :) , ale to jak zprasili ty kokpity :roll: za to by si zasloužili pár facek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Kokpit je šílenej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 On ty hry někdo z kokpitu hraje? Z toho nejblbějšího pohledu? To snad fakt ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 Jsem to jenom zkoušel, ale hraju to z normálního pohledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 On ty hry někdo z kokpitu hraje? Z toho nejblbějšího pohledu? To snad fakt ne.... tak to teda musim rohodne nesouhlasit, ja hraju pokud je mozno jenom z kokpitu, priblizi to ten zazitek nejvice realite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 Cockpit je udelany tak, aby nejvice priblizil nahled kokpitu z televize, pokud nekdo sleduje mistrovstvi cestovnich vozu, tak tam takoveto pohledy jsou... ale to rozostření a tak je fakt mimo mísu, asi byli líný tak to rozmazali, aby to nemuseli dělat detailně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferri1468625304 Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 přesně jak píše Manoust, hra z kokpitu je uplně o něčem jinym :) pro mě to je důležitej prvek u závodních her a pokud tam kokpit chybí tak u mě většinou hra neuspěje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hidden Odesláno Červen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2014 Čau, prosim tě jak jsi to vyřešil? já pálím přes ihas + burnermax a imgburn s verbatim dvd a taky mi to vyhodilo hlasku unautorized disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Červenec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2014 Hidden: je potřeba nejnovější dashboard 16756... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Červenec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2014 Tak co na to říkáte..?V recenzich to moc vysoke hodnocení nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Červenec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2014 Viděl jsem dvě recenze (re-play a hrej.cz), které hru ohodnotily jako průměr a za nejlepší disciplínu označili Endurance. Můj názor je, že je to rozhodně víc než průměr a Endurance je asi to nejhorší co tam je :-D Škoda že to neudělali podobně jako první Grid, teda kupování aut, shánění sponzorů, atmosféra závodního depa apod. Tady si prostě neudělám ten správný "vztah" k autu, protože si ho nemůžu koupit a dále vylepšovat (včetně těch sponzorů), hra mi ho prostě přidělí. Mít na výběr víc disciplín je super, ale jednou prostě musíte dojít do bodu, kdy musíte odjet několik docela dlouhých závodů v disciplíně, která vás nebaví, abyste se posunuli dál. Z hlediska hratelnosti mi to připadá v pohodě, docela dobře vyvážené mezi simulací a arkádou. Většinu závodních her jezdím s kamerou na kapotě, ale tady mi to moc nevyhovuje, nevím čím to je. Takže se to pokouším hrát z pohledu řidiče, ale to taky není ono, protože zrovna tenhle pohled je dost odfláknutý. Když jsem to zapnul poprvé a viděl jsem kategorii Endurance, vzpoměl jsem si, jak jsem na PS2 v Gran Turismu jezdil několikahodinové vytrvalostní závody a tak trochu jsem se lekl, že to bude něco podobného :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobyk Odesláno Červenec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2014 Ahojky,mám dashboard 2.0.16756.0 a ikdyž hra chvíli nabíhá vyhodí mi to hlášku "failed to authorize disc",uděláno přes abgx360 vypáleno rychlost 2 a nic,většina her jde ok,můžu poprosit o radu,popř.jak zkontrovat jestli mám správně nastaveno abgx360?Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.