Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GRID Autosport

Anubis1

Recommended Posts

Cockpit je udelany tak, aby nejvice priblizil nahled kokpitu z televize, pokud nekdo sleduje mistrovstvi cestovnich vozu, tak tam takoveto pohledy jsou... ale to rozostření a tak je fakt mimo mísu, asi byli líný tak to rozmazali, aby to nemuseli dělat detailně :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viděl jsem dvě recenze (re-play a hrej.cz), které hru ohodnotily jako průměr a za nejlepší disciplínu označili Endurance. Můj názor je, že je to rozhodně víc než průměr a Endurance je asi to nejhorší co tam je :-D Škoda že to neudělali podobně jako první Grid, teda kupování aut, shánění sponzorů, atmosféra závodního depa apod. Tady si prostě neudělám ten správný "vztah" k autu, protože si ho nemůžu koupit a dále vylepšovat (včetně těch sponzorů), hra mi ho prostě přidělí. Mít na výběr víc disciplín je super, ale jednou prostě musíte dojít do bodu, kdy musíte odjet několik docela dlouhých závodů v disciplíně, která vás nebaví, abyste se posunuli dál. Z hlediska hratelnosti mi to připadá v pohodě, docela dobře vyvážené mezi simulací a arkádou. Většinu závodních her jezdím s kamerou na kapotě, ale tady mi to moc nevyhovuje, nevím čím to je. Takže se to pokouším hrát z pohledu řidiče, ale to taky není ono, protože zrovna tenhle pohled je dost odfláknutý.

Když jsem to zapnul poprvé a viděl jsem kategorii Endurance, vzpoměl jsem si, jak jsem na PS2 v Gran Turismu jezdil několikahodinové vytrvalostní závody a tak trochu jsem se lekl, že to bude něco podobného :-D

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Ahojky,mám dashboard 2.0.16756.0 a ikdyž hra chvíli nabíhá vyhodí mi to hlášku "failed to authorize disc",uděláno přes abgx360 vypáleno rychlost 2 a nic,většina her jde ok,můžu poprosit o radu,popř.jak zkontrovat jestli mám správně nastaveno abgx360?Moc díky

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu