ZatlpE Odesláno Červen 22, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2014 Zdravím... hrál sem život hokejisty a pak mě draftovali do NHL do Columbusu a to je jediný tým snad, který nemám rád tam... nevíte kdy budu moct přestoupit jinam? Když dám žádost o trejd, tak mě vyhrožujou farmou :D Citovat
redroker Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2014 Jak hrát online s přítelem? Ve hře mi přítel poslal pozvánku, v Zobrazit pozvánky jsem tuto výzvu potvrdil,chvíli loading a pak Spojení ztraceno,děje se tak i naopak.Jaký je správný postup? Citovat
ZatlpE Odesláno Říjen 15, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2014 zkuzte týmovou hru a tam ho pozvi.... normálně mi to taky nejde.... protože máme stejné IP adresy Citovat
redroker Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2014 Zkusíme, ale mi stejné IP nemáme.Je zajímavé,že 2 dny před tím,jsme normálně bez problémů hráli. Citovat
redroker Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2014 Tak týmová hra funguje,jen je to na úkor toho, že lze hrát jen s fixně nastavenými týma LA a Anaheim. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.